Младост 17 ЕООД

Керемиди

В рамките на ремонта към края на 2010 година и в началото на 2011 година е вграден нов екструдер и са инсталирани две двуглави преси, които се нареждат сред най-съвременните в тази област. По този начин, освен подобряване качеството на продуктите от аспект на физико-механичните им характеристики, тези съвременни преси дават възможност за производство на нова керемида "Младост" - LUX програма, която има редица предимства по отношение на досегашните модели керемиди.

МЛАДОСТ КЕРЕМИДА - ПРОГРАМА "ЛУКС"

По-голяма покривна повърхност на керемидите (само 12,5 бройки за покриване на 1 м2)

+ Бързо покриване - пести време (трябват по-малък брой керемиди)

+ Икономично покриване относно пестене в броя на керемидите и придружаващите материали - по-ниски разходи за покриване.

Новият продукт е по-лек, което намалява натоварването на покривната конструкция

+ Новата керемида може да се монтира на съществуващата (вече направена) покривна конструкция и разстояние между летвите и не изисква каквото и да е приспособяване на покривната конструкция за новата керемида,

+ По-голямо захлупване на керемидите към специфичните изисквания и потребности в зависимост от наклона на покрива.

Напреднал дизайн с нови конструкционни решения, които дават възможност:

+ За далеч по-добро "запушване" на покрива, с което се осигурява още по-добра защита от атмосферните влияния (дъжд, сняг, вятър).

+ Продукт с по-хубав изглед.

+ По-добри технически характеристики.


Разбира се, и новият продукт е изработен от висококачествена глина, която осигурява известния УСТОЙЧИВ ЧЕРВЕН ЦВЯТ на керемидата "Младост", което го прави припознат и единствен на пазара.

Като гаранция за качество, освен ежедневния интерен контрол в лабораториите на нашите фабрики, всички продукти притежават серификати за качество, издадени от европейски признати институти. Също така, всички продукти притежават знака СЕ (Директива на ЕС за строителни продукти 89/106/ЕЕС), издаден от Старозагорския институт CIES, България, който е упълномощено тяло от страна на ЕС за тестване и сертифициране на продуктите по стандартите на ЕС.

За всички керемиди "МЛАДОСТ" се дава гаранция от 33 години.

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да ви предоставим по-качествена услуга. Ако продължите да използвате сайта ни, се съгласявате с това. Прочетете повече
Върни се в началото на страницата